Zien wordt zoveel makkelijker.

Contactlenzen van kwaliteit voor de juiste prijs, rechtstreeks in uw brievenbus geleverd

Vertel me meer

De juiste prijs, zonder compromis over de kwaliteit

Vaak zijn er drie tussenschakels tussen de farmaceutische reus en de klant. bubbly slaat deze tussenpersonen over en kan je dus een betere prijs aanbieden zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Bekijk het leven door een bubbly

bubbly contactlenzen zijn vergeten dankzij hun optimaal comfort

Vertel me meer
Verwen je ogen
Verwen je ogen

bubbly stuurt je een sms wanneer je lenzen moet verwissellen, voor een betere hygiëne

Zacht voor je portemonnee
Zacht voor je portemonnee

Betaal niet langer mee voor de tussenpersonen. Met bubbly hou je meer geld over om te genieten van het leven

Een zorg minder
Een zorg minder

Je komt nooit meer zonder contactlenzen te zitten. Je maandlenzen zitten steeds op tijd in je brievenbus zonder dat je er hoeft aan te denken.

Reeds meer dan 500 personen kozen voor bubbly. Ben jij de volgende?

Vandaag mijn eerste testpaar ontvangen. De levering ging snel. Een leuk extraatje is dat je een sms ontvangt wanneer je zending vertraging oploopt door stakingen bij Bpost. Zeker eens proberen 👍😊

k heb ze getest en de kwaliteit is echt top. Ik voel ze niet en ervaar geen ongemak, de lenzen zijn heel flexibel. Ik vind de kwaliteit dus uitstekend (en ik ben behoorlijk veeleisend want in het verleden heb ik al problemen gehad met andere lenzen)....dus ik zou zeggen dat je ze best eens probeert. Want elk oog is anders.

😉

Ik heb net mijn bubbly contactlenzen ontvangen en al getest. Deze lenzen zijn geweldig, ik raad ze zeker aan !

Super comfortabele contactlenzen, veel beter dan de grote merken en veel goedkoper. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend en bovendien is het erg handig dat ze direct aan huis worden geleverd. En dan nog in een prima verpakking

Zeer tevreden met bubbly contactlenzen! De levering was snel, de lenzen zijn in orde en nadat ik ze heb aangebracht, voel ik ze niet, ik besef het niet. Het is 7 jaar geleden dat ik lenzen draag, mijn maandelijkse lenzen zijn duur en dikker. Zo blij van bubbly, goedkopere en comfortabele contactlenzen!